Kurser

Våryoga-retreat på Ängsbacka med Sohan & Birgitta 1-5 maj

Från Onsdag 01 Maj 2019 -  10:00
Till Söndag 05 Maj 2019 - 15:30

Sköna vårdagar med Kundaliniyoga, meditationer inne och ute vid lägerelden, gongbad - djupavslappning till gongarnas SadhanaABsolstralevibrationer, sinnesro och avslappning på så många olika sätt, dans och god vegetarisk mat i lugn, naturnära miljö. Under retreaten

kommer vi att gå igenom delar av materialet som även ingår på vår yogalärarutbildning, och deltagare på yogalärarutbildningen kommer också vara med på denna retreat. Delar ur materialet kommer bl a vara: Chakrasystemet, Yogans 10 kroppar med numerologi, Humanologi - den yogiska livsstilen för hälsa, välbefinnande och mer energi. Vi lovar superhärliga dagar med mantrasång i arla morgonstund (extra härligt i maj månad med fågelkvitter i bakgrunden), fin samvaro och en försmak till hur yogalärarutbildningen kan förgylla ditt liv till en hjälp att finna en mer medveten väg till hälsa och utveckling. 

 

Pris: 4 300 kr. Normalt sett har vi 4-6-bäddsrum men nu är de fullbokade så det som är kvar är kostnad för dubbelrum 120 kr/natt extra.

  

Tid: 1-5 maj  Lagereld trumma

 

Kursledarna:

BH L2KSD
Birgitta Hedman
, KRI Professional Kundaliniyoga Teacher Trainer, driver Yogainstitutet i Karlstad sedan 2002, håller yogalärarutbildningar Level 1 och anordnar Level 2-utbildningar och workshops. Hon är gongutbildad av Don Conreaux. Taktil massör enligt Takti Pro och gått Tarn Taran Kaurs "Conscious Pregnancy Yoga training" och därefter startat upp en gravidyogautbildning som gått både i Sverige och delar av den tillsammans med Jannicke på Oslo yoga i Norge. Hon har även Mediyogaterapeut och har gått vissa delar av yogaterapi såsom "Overcoming cold depression". För tillfället går Birgitta Level 3 och Sat Nam Rasayan-utbildning - den yogiska healingtekniken, för att ytterligare fördjupa de yogiska teknikerna. Birgitta samarbetar med Charlotte på Yogahuset omkring yogalärarutbildningar i Stockholm, Örebro, Karlstad och Oslo. Birgitta gillar att hjälpa människor till eget växande, att utmana, uppmuntra och se människor finna sitt inre ljus. 

 

 

 

 

Sohan
Sohan Kaur
, som KRI Lead Kundaliniyoga Teacher Trainer, Level 1 & 2, leder Sohan individer och grupper till att utvecklas i sitt yogautövande och supportar dem längs vägen. Hon har arbetat 10 år som terapeut inom socialt arbete i Tyskland. Denna erfarenhet är basen till att hon kan hjälpa i djupa och betydande förändringar. Problem är chanser, svårigheter ger möjlighet till att växa! Sohan har en vana av att titta på livsmönster och lösa karmiska blockeringar för att kunna öppna upp för de unika gåvor och kapaciteter vi alla har då vi får en mer inre acceptans och öppnar upp för vårt mer sanna jag. Hon har studerat och samarbetat med Shiv Charan Singh sedan 2002 Karam Kriya, numerologi, Tillsammans med några andra yogisar startade hon upp Womens camp i Italien, Tyskland och Frankrike. Som Trainer i "Karam Kriya School" håller hon konsultationer, workshops och undervisar i numerologi, något vi delvis kommer titta på under denna retreat.

 

 

 

Om du har problem med anmälan kontakta birgitta@yogainstitutet.nu

 

 

Plats : Ängsbacka kursgård, Molkom
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading